Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου

Η επανορθωτική χειρουργική προσώπου αποτελεί για πολλά χρόνια την κύρια επιλογή για την διόρθωση φυσικών δυσμορφιών / μεταβολών του προσώπου που προκύπτουν λόγο ηλικίας, ασθένειας, ατυχημάτων ή γενετικών ανωμαλιών. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την επανορθωτική χειρουργική του προσώπου για να βελτιώσουν την εμφάνιση τους και να εξαλείψουν τα σημάδια της γήρανσης.

Σε ποιούς απευθύνεται η επανορθωτική χειρουργική;

Xάρη στην προηγμένη τεχνολογία στις ιατρικές συσκευές και τα βιοϋλικά, πολλές από τις σημερινές επανορθωτικές επεμβάσεις είναι ελάχιστα επεμβατικές και μπορούν να πραγματοποιηθούν σε επίπεδο ιδιωτικού ιατρείου με τοπική αναισθησία ή συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και “μέθης”. Λιγότερες, βαρύτερες όμως επεμβάσεις προϋποθέτουν κέντρα μονοήμερης νοσηλείας ή και νοσοκομεία.

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής

Επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής που πραγματοποιούν στοματικοί και Γναθοπροσωπικοί χειρουργοί.

Εμφυτεύματα ζυγωματικών

Δημιουργούνται εντονότερα ζυγωματικά, που προβάλλουν περισσότερο δημιουργώντας μεγαλύτερη αρμονία στην εμφάνιση του προσώπου.

Γενειοπλαστική

Aυξάνεται ή μειώνεται το μέγεθος και η προβολή του γενείου (σαγονιού).

Ωτοπλαστική (αφεστώτα ώτα)

Πραγματοποιείται στην περίπτωση που τα πτερύγια των αυτιών προβάλλουν περισσότερο του φυσιολογικού. Με την επέμβαση αυτή, τα πτερύγια μετατοπίζονται πλησιέστερα προς το κεφάλι.

Ενίσχυση χειλιών (χειλεοπλαστική)

Αφορά την αναμόρφωση του άνω και κάτω χείλους για να αποδοθεί μια πιο αισθητική και νεανική εμφάνιση. Η αύξηση των χειλιών πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά τα οποία βοηθούν στην “αύξηση” του χείλους, ελαττώνοντας τις κάθετες γραμμές.