Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Πληροφορίες ασθενών

Πληροφορίες ασθενών

Το ιατρείο μας έχει ως αποστολή να σας προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα Ιατρικών Υπηρεσιών. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να κάνουμε την επίσκεψη σας το δυνατό πιο ευχάριστη. Το ιατρείο μας λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση του εξειδικευμένου γναθοχειρουργού κου Παναγιώτη Σεννή. Επιπλέον του κου Παναγιώτη Σεννή το ιατρείο μας, στελεχώνεται από έμπειρους, καταξιωμένους και ικανούς συνεργάτες ενώ το υποστηρικτικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας.

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται στους ασθενείς αλλά και στους ιατρούς / οδοντιάτρους λοιπών ειδικοτήτων που θέλουν να ενημερωθούν για συγκεκριμένες παθήσεις που αντιστοιχούν στον τομέα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, είναι η ιατρική ειδικότητα που περιλαμβάνει τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων, τραυμάτων και ανωμαλιών στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου. Οι ασθενείς – κάθε ηλικίας – που επισκέπτονται το ιατρείο μας, πάσχουν από λειτουργικής ή αισθητικής φύσης προβλήματα στις περιοχές του προσώπου, της στοματικής κοιλότητας, του τραχήλου, κ.α.

Σκοπός μας η εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ασθενών και η παροχή επιστημονικά τεκμηριωμένης ιατρικής φροντίδας, με ειλικρίνεια και σεβασμό για τον ασθενή.

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής
Ο Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός είναι ο ιατρός που ειδικεύεται στην θεραπεία ασθενειών, τραυμάτων, συγγενών ή επίκτητων ανωμαλιών της περιοχής της κεφαλής ή του τραχήλου. Οι ασθενείς που επισκέπτονται Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό μπορεί να παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων (αισθητικών και λειτουργικών) του προσώπου, των γνάθων ή του στόματος.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα του Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού κου Παναγιώτη Σεννή. Η ιστοσελίδα μας, δίνει πληροφορίες σχετικά με το ιατρείο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προσπαθεί να βοηθήσει να γίνει περισσότερο κατανοητή η ειδικότητα του Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού.

Τέτοια προβλήματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

Πολλές από τις παραπάνω παθήσεις αντιμετωπίζονται στο Ιατρείο μας ο εξοπλισμός του οποίου καλύπτει τις υψηλότερες χειρουργικές και αναισθησιολογικές απαιτήσεις.

Πολυπλοκότερες επεμβάσεις που χρήζουν γενικής αναισθησίας μπορούν να γίνουν σε Νοσοκομείο κατά την κρίση του ιατρού.

Ο κος Σεννής και η Ιατρική του ομάδα, χρησιμοποιούν τα παρακάτω νοσοκομεία για τα περιστατικά τους:

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη Ιατρική περίθαλψη. Είμαστε χαρούμενοι που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Πρώτη επίσκεψη;

Φόρμα Επικοινωνίας

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να μας ενημερώσετε για το πρόβλημά σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Έτσι, στην πρώτη σας επίσκεψη θα έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς

    Είναι το πρώτο σας ραντεβού;

    Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής