Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Γιατί τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι δημοφιλής επιλογή αντικατάστασης

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής

Πολλοί ασθενείς παραπέμπονται στον Δρ. Παναγιώτη Σεννή από τον οδοντίατρό τους όταν εξετάζουν μεθόδους αντικατάστασης δοντιών. Μια δημοφιλής θεραπεία για ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια είναι η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν  αντικατάσταση των χαμένων δοντιών με μοναδικό τρόπο, διασφαλίζοντας όχι μόνο ότι οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν όλα τα αγαπημένα τους τρόφιμα με μια φυσική αντικατάσταση που λειτουργεί όπως τα αυθεντικά δόντια, αλλά και διασφαλίζει τη συγκράτηση των οστών. Όταν οι ασθενείς επικοινωνούν με το κέντρο Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών, ανακαλύπτουν τα πολλά οφέλη που προσφέρουν αυτές οι αποκαταστάσεις.

Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής εξηγεί τους ασθενείς τους διάφορους λόγους για τους οποίους τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα:

  • Παρέχουν πλήρη λειτουργικότητα. Είτε οι ασθενείς χρησιμοποιούν ένα μόνο οδοντικό εμφύτευμα για να αντικαταστήσουν ένα δόντι ή πολλά για να κρατήσουν μια πλήρη οδοντοστοιχία στη θέση τους, τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχουν την πλήρη λειτουργικότητα που περιμένουν οι ασθενείς από το φυσικό τους χαμόγελο. Είναι μακράς διαρκείας και σταθερές αποκαταστάσεις. Τα οδοντικά εμφυτεύματα τοποθετούνται στο οστό της γνάθου και διεγείρουν την ανάπτυξη των οστών κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που ονομάζεται οστεοενσωμάτωση. Η ανάπτυξη των οστών κρατά το εμφύτευμα στη θέση του και του δίνει μια ισχυρή βάση για τη λειτουργία και τη μακροζωία. Με τη σωστή φροντίδα, οι περισσότεροι ασθενείς διατηρούν τα οδοντικά εμφυτεύματά τους για όλη τους τη ζωή.
  •  Είναι ευέλικτα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορούν να αντικαταστήσουν ένα, πολλά ή όλα τα δόντια στο χαμόγελο.
  • Είναι φυσικές αποκαταστάσεις. Πολλοί ασθενείς ανησυχούν ότι οι επιλογές αντικατάστασης θα φαίνονται αφύσικες ή μη ελκυστικές. Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι καλυμμένα με κεραμικές αποκαταστάσεις, όπως στεφάνες, γέφυρες και οδοντοστοιχίες που γίνονται για να ταιριάζουν με το υπάρχον χαμόγελο για απρόσκοπτη ενσωμάτωση.
  • Είναι μια επένδυση. Αν και τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τα πιο ακριβά από όλες τις επιλογές αντικατάστασης των δοντιών, η μακροζωία τους τα καθιστά μια έξυπνη επιλογή για τους ασθενείς που αναζητούν την « πιο συμφέρουσα αποκατάσταση».

ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΚΩΝ ΕΜΦΥΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Οι ασθενείς που ενδιαφέρονται να συζητήσουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης οδοντικών εμφυτευμάτων για την αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων δοντιών, ενθαρρύνονται να αφιερώσουν χρόνο για να μιλήσουν με τους ιατρούς της ομάδας μας  για τις επιλογές τους. Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής και η ομάδα του μπορούν να βοηθήσουν νέους και παλαιότερους ασθενείς, είτε διαβάζοντας περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της οδοντικής εμφύτευσης είτε καλώντας στο γραφείο στο 2106824604 για ραντεβού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για όσους μας εμπιστεύονται και μπορούμε να βοηθήσουμε με ολοκληρωμένες γναθοπροσωπικές χειρουργικές επεμβάσεις πλήρους φάσματος.