Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Γναθοχειρουργικές επεμβάσεις

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής

Οι γενικοί οδοντίατροι προσφέρουν πολλές κοινές θεραπείες, όπως καθαρισμούς, οδοντικά σφραγίσματα και αισθητικές αποκαταστάσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται για πιο περίπλοκες θεραπείες, οι ασθενείς θα πρέπει να συνεργαστούν με έναν ειδικό ιατρό που ονομάζεται στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός. Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής και η ομάδα του στην Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών προσφέρει ποικίλες επεμβάσεις  για τους ασθενείς του που χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα.

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν την στοματική υγεία ενός ασθενούς και απαιτούν τη βοήθεια μιας γναθοχειρουργικής επέμβασης. Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει θεραπείες σε άτομα, όπως:

  • Τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων – τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι επιλογές αντικατάστασης δοντιών που απαιτούν την τοποθέτηση στηριγμάτων στην γνάθο.
  • Εξαγωγή φρονιμίτων – οι φρονιμίτες που έχουν προσβληθεί ή προκαλούν φλεγμονές, μπορούν να αφαιρεθούν με απλές ή χειρουργικές εξαγωγές.
  • Ορθογναθική Χειρουργική – αυτή η χειρουργική επέμβαση των γνάθων, πραγματοποιείται για τη διόρθωση της θέσης της γνάθου και της διευθέτησης των δοντιών.
  • Χειρουργική επέμβαση ανάπλασης της γνάθου – η θεραπεία της απώλειας οστού λόγω ηλικίας ή περιοδοντίτιδας, της απορρόφησης των οστών, του τραύματος ή της αφαίρεσης μιας οστικής κύστης, μπορεί να γίνει με διαδικασίες ανάπλασης των γνάθων.
  • Οστικά μοσχεύματα – οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με απορρόφηση οστών μπορούν να επωφεληθούν από την προσθήκη οστού, μέσω των οστικών μοσχευμάτων.
  • Εμφυτεύματα γενείου, ζυγωματικών και προσώπου – τα αισθητικά εμφυτεύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των περιγραμμάτων του προσώπου.
  • Χειρουργικές επεμβάσεις καθοδηγούμενες από υπολογιστή – Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να εξασφαλίσει τη σωστή τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων με καθοδηγούμενη από υπολογιστή βοήθεια.
  • Θεραπεία των τραυμάτων του προσώπου – η ανακατασκευή στοιχείων του προσώπου μετά από αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα ή άλλου τύπου τραυματισμών του προσώπου, μπορεί να επιτευχθούν με τη βοήθεια του Δρ. Παναγιώτη Σεννή.
  • Χειρουργικές επεμβάσεις TMJ / TMD – η άρθρωση TMJ μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα που μπορεί να απαιτήσουν την επίλυση της χειρουργικής επέμβασης. Πολλές από αυτές τις διαδικασίες εκτελούνται από τον Δρ. Παναγιώτη Σεννή ως παραπομπή από έναν γενικό οδοντίατρο που κατανοεί τη σημασία της εφαρμογής αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία. Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής έχει εκτεταμένη κατάρτιση και εκπαίδευση στον τομέα των στοματικών και γναθοχειρουργικών επεμβάσεων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Οι ασθενείς που αναζητούν στοματικό και γναθοπροσωπικό χειρουργό μπορούν να ρωτήσουν για τις παραπάνω χειρουργικές επεμβάσεις με τον Δρ. Παναγιώτη Σεννή και την ομάδα του. Καλέστε 2106824604 για να ζητήσετε ένα ραντεβού με αυτόν και την ομάδα του στο γραφείο του, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 13-15, Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, 15123.