Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Εμφύτευση δοντιών με καθοδήγηση υπολογιστή

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής

Ο Δρ Παναγιώτης Σεννής και οι συνεργάτες του στο κέντρο «Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών», είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να αποκτήσουν όμορφα, υγιή χαμόγελα και στόματα με άριστη λειτουργικότητα. Όταν οι ασθενείς αντιμετωπίζουν απώλεια δοντιών, ένας τρόπος αποκατάστασης είναι με οδοντικά εμφυτεύματα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η καλύτερη επιλογή για ασθενείς που αναζητούν μόνιμη αντικατάσταση δοντιών. Το προσωπικό του κέντρου μας θα βοηθήσει τους ασθενείς να προγραμματίσουν ένα  αρχικό ραντεβού, όπου θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι δυνατότητες για αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα ή άλλες αποκαταστάσεις που διατίθενται στο κέντρο μας προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επέμβαση.

Εμφυτεύματα δοντιών – η διαδικασία

Πολλοί ασθενείς που ενδιαφέρονται να αντικαταστήσουν τo δόντι ή τα δόντια τους που λείπουν με οδοντικά εμφυτεύματα, μπορούν να ρωτήσουν για την ειδική θεραπεία με εμφύτευμα που καθοδηγείται από υπολογιστή. Η τοποθέτηση ενός οδοντικού εμφυτεύματος, γίνεται χειρουργικά, καθώς η αποκατάσταση πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στο οστό της γνάθου. Στη συνέχεια, αφού γίνει η ενσωμάτωση της βάσης στο οστό, αποκαθίσταται στην κορυφή με την τοποθέτηση οδοντιατρικής κορώνας. Η διαδικασία τοποθέτησης ενός οδοντικού εμφυτεύματος απαιτεί ακρίβεια, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Δρ Παναγιώτης Σεννής χρησιμοποιεί καθοδηγούμενες από υπολογιστή επιλογές για να διασφαλίσει ότι το εμφύτευμα τοποθετείται σωστά στην γνάθο. Όταν αυτό γίνει σωστά, η αποκατάσταση θα φαίνεται εντελώς φυσική και ο ασθενής θα απολαύσει ένα αποκατεστημένο χαμόγελο με σωστή λειτουργικότητα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα θα διαρκέσουν μια ζωή με τη σωστή φροντίδα και είναι βιοσυμβατά με το σώμα. Με τη χρήση οδοντικών εμφυτευμάτων, οι ασθενείς θα βελτιώσουν την εμφάνιση του χαμόγελού τους και θα νιώσουν αυτοπεποίθηση με την καλύτερη λειτουργία των δοντιών στην ομιλία και την μάσηση.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για εμφύτευση δοντιών;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα απαιτούν από τους ασθενείς να έχουν την απαραίτητη ποσότητα οστού στην γνάθο, αναγκαίο για την σωστή λειτουργική και αισθητικά αποκατάσταση. Κατά τη διάρκεια ενός πρώτου ραντεβού για εξέταση, οι ασθενείς θα υποβληθούν σε ακτινογραφίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των οστών και για να διασφαλιστεί ότι είναι αρκετά υγιές και επαρκές για τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον Δρ Παναγιώτη Σεννή στο κέντρο «Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών», προκειμένου να έχετε μια πλήρη ενημέρωση για την δυνατότητα τοποθέτησης εμφυτευμάτων με υπολογιστική καθοδήγηση.