Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Δεινοκράτους 70, Αθήνα

Ιδιωτικό Ιατρείο

Ιπποκράτους 13-15, Μαρούσι

Ωράριο ιατρείου

Δευ-Παρ 16:00-20:30
Καλέστε μας : 210 68 24 604

Οδοντιατρική φροντίδα και παρεχόμενες γναθοχειρουργικές και στοματικές επεμβάσεις

Κέντρο ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - Παναγιώτης Σεννής

Για ολοκληρωμένη στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική, απευθυνθείτε στο κέντρο Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών και στον επιστημονικό υπεύθυνο Δρ. Παναγιώτη Σεννή.  Το κέντρο του προσφέρει μια ευρεία επιλογή λύσεων στοματικής και προσωπικής χειρουργικής, για καλύτερη υγεία και εμφάνιση χαμόγελου, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων θεραπευτικών επιλογών:

Οδοντιατρικά εμφυτεύματα – Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής, αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία του, προσφέρει χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων καθώς και εμφυτευμάτων ζυγωματικού, σε ασθενείς που πρέπει να αντικαταστήσουν τα δόντια που λείπουν.

Οστικά μοσχεύματα – αυτή η διαδικασία απαιτείται συχνά πριν από την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων, για να διασφαλιστεί ότι το εμφύτευμα έχει επαρκή οστική βάση για μια επιτυχή στοματική χειρουργική επέμβαση και διάρκεια πολλών χρόνων.

Χειρουργική της κροταφογναθικής διάρθρωσης και ολική αρθροπλαστική (αντικατάσταση της κροταφογναθικής διάρθρωσης) – πρόκειται για χειρουργικές επεμβάσεις για ασθενείς που έχουν χρόνιες και σοβαρές διαταραχές της κροταφογναθικής διάρθρωσης, της άρθρωσης που βρίσκεται μπροστά από το αυτί και συνδέει την κάτω γνάθο με την βάση του κρανίου. Ο Δρ. Παναγιώτης Σεννής και το κέντρο του είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που προσφέρει «αναίμακτη» λαπαροσκοπική επέμβαση στην κροταφογναθική διάρθρωση.

Διορθωτική, ορθογναθική και επανορθωτική χειρουργική – Απευθύνεται σε ασθενείς που χρειάζονται διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις, λειτουργικές ή αισθητικές, και ανακατασκευή διαφόρων περιοχών του στόματος, της γνάθου και του προσώπου τους.

Εξαγωγή φρονιμιτών – οι φρονιμίτες, ή τρίτοι γομφίοι, είναι συχνά προβληματικοί τόσο για εφήβους όσο και για ενήλικες ασθενείς και μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν. Το κέντρο μας προσφέρει χειρουργική εξαγωγή των εγκλείστων ή ημιεγλείστων φρονιμιτών για ανακούφιση του πόνου και βελτίωση της στοματικής υγείας, είτε με τοπική αναισθησία είτε με «μέθη» ή και γενική αναισθησία.

Χειρουργική άπνοια ύπνου – η αποφρακτική άπνοια ύπνου, είναι μια διαταραχή ύπνου που επηρεάζει πολλούς ασθενείς και μπορεί να απαιτεί τη χρήση μιας μηχανής που ονομάζεται μηχανή CPAP για τη θεραπεία. Άλλοι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν μια στοματική συσκευή. Ωστόσο, σοβαρές περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται σε παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας μπορεί να απαιτούν χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ή αλλαγή της θέσεως μαλακών και σκληρών ιστών που μπορεί να εμποδίσουν τους αεραγωγούς κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

Κύστες, όγκοι και βλάβες – οι ασθενείς μπορούν να επισκεφθούν τον Δρ. Παναγιώτη Σεννή για να αφαιρέσουν κύστεις του προσώπου ή του στόματος, όγκους και βλάβες της περιοχής κεφαλής-τραχήλου. Παρέχει επίσης βιοψίες για να διασφαλίσει ότι αυτές οι αυξήσεις ή βλάβες δεν είναι καρκινικές.

Ζητήστε ραντεβού στο κέντρο «Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική Αθηνών» (2106824604) με τον Δρ. Παναγιώτη Σεννή για να ενημερωθείτε για τη γναθοπροσωπική χειρουργική και να συζητήσετε προβλήματα που αφορούν την στοματική κοιλότητα και το πρόσωπο. Το κέντρο βρίσκεται στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, Ιπποκράτους 13-15, έναντι του μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ».